Sök

Personlig Träning

När vi jobbar med dig som klient är det utifrån dina principer! Vad är dina mål? Hur vill du må? Dina önskemål i träningsform! Hur du vill nå dina mål är en plan vi lägger upp tillsammans så att det så smidigt som möjligt ska passa in i din vardag. Vi på Månskölds Hälsa vill att ditt välmående ska vara långvarigt! Då måste vi tänka långsiktigt! Vi erbjuder Online-träning, Utomhusträning och Hemmaprogram nu under pandemin, då vi alla rekommenderas att hålla avstånd.

Personligt Kostschema

När vi jobbar med hälsa så är 80% av din tillvaro kostbaserat. Därför lägger vi upp individuella kostscheman utifrån dina behov och vad din kropp behöver för att må så bra som möjligt. Vi jobbar inte med kosttillskott i första hand utan baserar oss på bra råvaror och naturliga födoämnen, även Vegetarisk och Vegansk kost. Givetvis tar vi hänsyn till allergier och överkänslighet.

Föreläsningar

Ett företag med anställda ska hantera många olika faktorer och göra mycket för andra. Ibland är det dags att stanna upp och se över sig själv och sina kollegor. Jag erbjuder då en föreläsning baserad på era behov och hur stort företaget är där vi går in på Fysisk och Psykisk hälsa bland era kollegor och hur ni kan må bättre även på eran arbetsplats! Dessa föreläsningar erbjuds Online eller på plats. Vi rekommenderar även Strive Sweden app för att lyssna på korta föreläsningar och historier för att finna välbefinnande i sig själv.

Kommande Events

Jag hoppas se dig vid mitt nästa event!