Sök
JoggingbyxorJoggingbyxor
Joggingbyxor
Joggingbyxor

Joggingbyxor

Klassiskt snitt, sportigt bekväm vidd
Elastisk linning med resår
Långa byxben med muddar
Mjukt sweatshirttyg
Material: 80 % bomull, 20 % polyester

300Kr

Frakt

Alla priser är inklusive Moms. Köp över 500 kr är Fraktfritt. Annars tillkommer frakt på 49 kr. Kunden har alltid ångerrätt i 30 dagar från dess att Beställningsformuläret är ifyllt. Alla frågor och reklamationer Skickas till JessicaManskold@gmail.com
Retur och återbetalning
Vänligen kontakta vår mail för att påbörja returprocessen. Vår personal förklarar hur du genomför en retur. Såvida varan inte utgör ett undantag måste du göra en begäran om återbetalning inom 14 dagar av leverans. Om varan av någon anledning inte levereras måste din begäran om återbetalning göras inom 14 dagar av förväntat leveransdatum.
Månskölds returpolicy 
Många varor kan returneras inom 14 dagar av leverans med rätt till återbetalning. Vissa varor utgör undantag. Se paragrafen om undantag nedan för att läsa mer om vilka varor som utgör undantag och hur det fungerar. Oavsett typen av vara är du berättigad till en återbetalning om produkten som anländer till dig är defekt, skadad eller felaktig. I vissa fall kan du behöva returnera produkten. Denna policy begränsar inte dina lagstadgade rättigheter att ångra köpet av en vara eller de rättigheter du kan ha gentemot en handlare vad gäller felaktiga, skadade eller defekta varor.
Återbetalning 
-Undantag Följande artiklar återbetalas endast om det förekommer särskilda skäl:
Undantag
Varor som sannolikt kommer att försämras eller passera utgångsdatum inom en snart framtid, såsom mat, dryck, vitaminer och kosttillskott.
Undantag
Varor som har försetts med ditt namn eller anpassats särskilt för dig.